Toate Sisteme de incalzire

Sisteme de incalzire

Sisteme de incalzire

Gama noastra de sisteme de incalzire electrica in pardoseala si degivrari exterioare este solutia perfecta pentru o casa moderna. Incalzirea electrica in pardoseala are rolul de a realiza o temperatura perfecta, ce va face sa va simtiti confortabil.
Acest tip de incalzire este adecvata oricarui proiect si combina cu succes utilitatea si flexibilitatea pentru întreaga casa, oferind un confort de neegalat prin distributia uniforma de caldura pe zona intregului etaj, folosind caldura radianta de temperatura scăzuta, mai degraba decât temperaturi inalte “punct de incalzire” asociate cu radiatoarele.

Delimitarea casei dvs. cu sisteme de incalzire electrica in pardoseala este simpla, folosind termostate inteligente cu monitor de energie programabile digital, care va permit sa selectati nivelurile de temperatura si programul, pentru a se potrivi perfect stilului dvs. de viata.Sistemul de incalzire electrica nu necesită întreținere.

Un sistem de podea reduce umiditatea, prevenind acarienii, in timp ce caldura radianta reduce circulatia prafului. Acestea sunt caracteristici importante pentru cei care sufera de alergii si astm. Nu exista suprafete fierbinti sau margini metalice dure pe care le gasim la un sistem de radiatoare.

ALEGE TIPUL DE SISTEM