Toate Pergole

Pergole

Pergole

Pergolele exterioare constituie o protectie eficienta impotriva razelor solare excesive si a temperaturii ridicate, introducand astfel o atmosfera de intimitate si confort in zonele de odihna ale casei.

Pergolele automate ofera utilizatorilor confort constant, nu doar in timpul zilelor de vara. Datorita echipamentelor electrice suplimentare, cum ar fi iluminatul cu LED-uri si incalzitoarele, acestea pot fi utilizate aproape tot anul, indiferent de ora din zi.

Pergolele au la bază structuri solide din aluminiu extrudat si elemente din otel inoxidabil care garantează o durabilitate exceptionala. Imbinarile armate ale elementelor portante asigura stabilitate si rezistenta ridicata la vant (clasa a 6-a de vant). Datorita folosirii materialelor de cea mai inalta calitate, pergola este rezistenta la factorii externi si astfel nu isi va pierde estetica in urmatorii ani de utilizare.

Fiecare pergolă este realizata la o anumita dimensiune, ceea ce garanteaza o potrivire perfecta in spatiul dumneavoastra. Poate fi echipata cu elemente suplimentare precum senzori de vreme, iluminare cu LED sau incalzitoare.

Pergolele pot fi suplimentate optional cu inchideri laterale folosind sisteme Slide (produse cu tesatura, lamele sau sticla) sau Rulouri antivant, care le mareste functionalitatea si extinde posibilitatile de aplicare.

ALEGE TIPUL DE SISTEM