Veranda este un sistem de protectie solara care functioneaza la orice unghi de inclinare. Suporturile alocate acestui sistem au o placa ingusta care ofera posibilitatea de a le monta pe o suprafata mica. Tesaturile acrilice sau impermeabile utilizate ofera o protectie eficienta impotriva luminii excesive a soarelui. Tesaturile din poliester Soltis 92 permit, in plus, sa treaca lumina zilei. In sistemul modular, fiecare modul are sine de ghidare separate conectate printr-un singur suport.
Veranda are incorporat un sistem de tensionare a tesaturii, care garanteaza un lucru eficient, fara coliziuni la rularea si derularea materialului in casetă, precum si aspectul estetic al tesaturii stranse. Durabilitatea si fiabilitatea sunt asigurate de o structura solida realizata din pulbere de aluminiu extrudat acoperit in culoarea selectată (din paleta RAL).

Specificatii tehnice

Latimea maxima

4.5 m

Inaltime maxima

5.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Da

Caseta

Da

Material

Tesaturi acrilice sau Soltis 92

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat

Caracteristici descriptive

Veranda schema

Veranda schema

Optiuni montaj

veranda-montaj-electric

Actionare electrica

Datorita caracterului sau si utilizarii in locuri greu accesibile, cum ar fi acoperisuri sau geamuri mari, sistemul Veranda poate fi controlat doar printr-o actionare electrica.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!