Veranda FTS este un sistem conceput pentru suprafete orizontale, verticale sau inclinate cu dimensiuni mari, care se gasesc cel mai adesea in holuri, facilitati publice si cladiri moderne. Un singur modul este echipat cu doua motoare cu senzori de suprasarcina incorporati, care asigura o tensiune perfecta a tesaturii, chiar si atunci cand sunt utilizate pe suprafete mari. Forma rationalizata a casetei le face sa se potriveasca bine cu orice structura, iar posibilitatea de a vopsi constructia in orice culoare din paleta RAL permite o implementare consecventa a oricarei viziuni arhitecturale.

Specificatii tehnice

Latimea maxima

4.5 m

Inaltime maxima

6.5 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Da

Caseta

Da

Material

Tesaturi acrilice sau Soltis 92

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat

Caracteristici descriptive

Veranda FTS schema

Veranda FTS schema

Optiuni montaj

veranda-fts-montaj-electric

Actionare electrica

Datorita caracterului sau si utilizarii in locuri greu accesibile, cum ar fi acoperisuri sau geamuri mari, sistemul Veranda poate fi controlat doar printr-o actionare electrica. Modulele Veranda FTS sunt controlate de doua motoare cu senzori de suprasarcina situate la capetele opuse ale ruloului.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!