RULOURI ALUMINIU
Rulouri suprapuse

Rulourile exterioare suprapuse reprezinta cea mai noua si mai moderna solutie de umbrire a ferestrelor.
Se masoara si se monteaza doar impreuna cu tamplaria, adresandu-se proiectelor noi, caselor in constructie sau in proces de renovare si inlocuire a ferestrelor;
Cutia de rulare, capacele cutiei si ghidajele laterale sunt din PVC iar lamelele din Aluminiu.
Rulourile se adapteaza oricarui tip de tamplarie, fiind totodata foarte usor de intretinut (nu necesita vopsire periodica, ungere periodica a sistemului de actionare).
Creeaza o etansare buna a spatiilor pe care le protejeaza – rulourile cu caseta suprapusa pot avea termoizolatie din polistiren, care imbunatateste coeficientul de izolatie termica si fonica al casetei si preintampina formarea condensului.

Rulourile suprapuse au trei modalitati de actionare care sunt dispuse pe partea casetei din interiorul locuintei: actionare cu manivela, cu panglica sau snur, actionare electrica (intrerupator sau telecomanda).
Ruloul suprapus se monteaza impreuna cu tamplaria, deasupra acesteia, fiind mai intai fixat de tamplarie, apoi tamplaria se fixeaza in golul de zid. In exterior, pe tamplarie, trebuie prinse niste suruburi, in care vor clipsa ghidajele ruloului. In interior, automatul cu panglica va fi prins in doua suruburi pe tamplarie. Este foarte important sa se monteze cu grija ghidajele, astfel incat acestea sa fie perfect aliniate cu marginea casetei si perfect paralele intre ele (altfel, ruloul nu va functiona corespunzator).

Specificatii tehnice

Latime maxima

2500 mm

Inaltime maxima

2800 mm

Actionare electrica

Nu

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Suprafata maxima

4.6 m²

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat
RAL8014 satin

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!