RULOURI ALUMINIU
Rulouri aplicate

Rulourile din aluminiu sunt un tip standard popular de jaluzele pentru uz extern. Avantajul major al acestor rulouri exterioare este nivelul ridicat de umbrire, capacitatea sa de a scadea nivelul de zgomot exterior si efectul ridicat de termoreglare. Lamelele de aluminiu umplute cu spumă PUR, atunci cand sunt inchise, formeaza o zona autonoma care umbreste complet interiorul, si creeaza un obstacol greu de trecut in cazul intrusilor. Jaluzelele exterioare Vivera sunt proiectate pentru asamblare suplimentara (adica in timpul izolatiei termice sau reconstructiei casei) sau sub sistemul de termoizolare (optiune sub tencuiala). Un plus practic la jaluzelele exterioare este plasa impotriva insectelor, care poate fi controlata separat prin controlul ruloului (Vivera-Sectra).
Tehnologia de umbrire exterioara creeaza un mediu optim in ceea ce priveste iluminarea si conditiile termice, si este o parte cheie a constructiei in ceea ce priveste economisirea energiei. In conceptul traditional, jaluzelele exterioare indeplinesc functia de umbrire si securitate, in timp ce in conceptul netraditional, sunt un element arhitectonic al cladirilor administrative si împodobesc casele familiale.

Specificatii tehnice

Latime minima

450 mm

Latime maxima

2900 mm (maner, snur), 4000 mm (motor)

Inaltime maxima

4350 mm

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Suprafata maxima

8,5 m²

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat
RAL8014 satin

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!