Refleksol XXL este cel mai mare sistem fara casete din oferta noastra. Datorita dimensiunilor mari, este recomandat pentru cladiri publice, cladiri de birouri si alte facilitati cu fatade din sticla sau ferestre mari. Acest sistem poate fi montat atat pe tavan cat si pe perete, cu ajutorul consolelor robuste din aluminiu turnat. Ghidarea stabila a sistemului este asigurata de ghidaje de cablu din otel inoxidabil atasate de perete sau de podea cu console. Sistemul XXL poate fi utilizat atat in ​​interior (latimea maxima este de 4,5 m) cat si in exterior (pana la 3 m latime).

Specificatii tehnice

Latime maxima

3.0 m

Inaltime maxima

3.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Material

Tesaturi dedicate sistemului

Instalare in grup

Nu

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat

Optiuni montaj

xxl-montaj-manual

Actionare manuala

Pentru sistemul XXL există 2 tipuri de actionare manuala: manivela detasabila pentru copertina (lungime 150cm, 180cm sau 220cm) sau o manivela pliabila de 180 cm lungime (optional puteti alege o alta dimensiune a manivelei) cu articulatie Cardan, realizata din aluminiu anodizat.

xxl-montaj-electric

Actionare electrica

Rulourile sunt controlate automat de un motor ascuns in interiorul casetei. Puterea motorului este selectata in functie de dimensiunea si tipul sistemului Refleksol ales. Avantajul major este posibilitatea de a conecta deschiderea si inchiderea ruloului cu ​​senzori de vreme si un sistem inteligent de management al cladirii.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!