Sistemul R95 este o caseta externa refleksol. Atat sinele de ghidare cat si caseta dreptunghiulara care protejeaza motorul sunt realizate din aluminiu extrudat, care poate fi vopsit in orice culoare din paleta RAL. In functie de tipul de fatada, aceste rulouri pot fi instalate in nisa sau pe fatada cladirii. Acest sistem este autoportant, iar revizuirea din partea frontala a casetei este usor accesibila, ceea ce este important în cazul instalarii, precum si în cazul lucrărilor de intretinere si service. Latimea maxima a unui singur modul este de 3.5 m, iar inaltimea este de 4 m.

Specificatii tehnice

Latime maxima

3.5 m

Inaltime maxima

4.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Da

Material

Tesaturi dedicate sistemului

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat

Optiuni montaj

95-montaj-electric

Actionare electrica

Rulourile sunt controlate automat de un motor ascuns in interiorul casetei. Puterea motorului este selectata in functie de dimensiunea si tipul sistemului Refleksol ales. Avantajul major este posibilitatea de a conecta deschiderea si inchiderea ruloului cu ​​senzori de vreme si un sistem inteligent de management al cladirii.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!