Refleksol R90 este alcatuit din sine de ghidare, o caseta ovala si o tesătura selectata dintre modelele disponibile. Modelul are o varianta autoportanta in care sinele de ghidare tip G31 care se sprijina pe console sunt elementul portant al sistemului iar caseta nu trebuie atasata de fatada. Refleksol R90 ofera nu numai o gama larga de sine de ghidare, ci si bare inferioare. Este, de asemenea, modelul cu cea mai mare gama de materiale disponibile.

Specificatii tehnice

Latime maxima

3.0 m

Inaltime maxima

4.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Da

Material

Tesaturi dedicate sistemului

Instalare in grup

Nu

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat

Optiuni montaj

90-montaj-manual

Actionare manuala

Actionarea manuala consta intro-o manivela pliabila cu lungimea de 180 cm (optional se poate comanda o manivela de diferite dimensiuni) cu articulatie Cardan din aluminiu anodizat. In cazul unui sistem pentru instalare in exterior, actionarea manuala este completata cu un manson de perete.

90-montaj-electric

Actionare electrica

Rulourile sunt controlate automat de un motor ascuns in interiorul casetei. Puterea motorului este selectata in functie de dimensiunea si tipul sistemului Refleksol ales. Avantajul major este posibilitatea de a conecta deschiderea si inchiderea ruloului cu ​​senzori de vreme si un sistem inteligent de management al cladirii.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!