Refleksol 85 SA/MA este un sistem de suspendare usor si silentios, echipat cu o caseta de aluminiu de sectiune transversala patrata. In versiunea MA, sistemul este operat manual folosind un lant, in timp ce in versiunea SA, materialul este rulat in sus si in jos folosind un lant sau o bara inferioara cu o functie de oprire moale, care încetineste materialul inainte ca acesta sa fie complet rulat in pozitia superioara. Aceasta solutie garanteaza functionarea silentioasa a sistemului.

Specificatii tehnice

Latime maxima

2.5 m

Inaltime maxima

3.0 m

Actionare electrica

Nu

Actionare manuala

Da

Uz extern

Nu

Uz intern

Da

Material

Tesaturi dedicate sistemului

Instalare in grup

Nu

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat

Caracteristici descriptive

Schema 1

Schema 1

Optiuni montaj

85sa-montaj-manual

Actionare manuala

In versiunea manuala sistemul este echipat cu un lant disponibil in următoarele culori: alb, gri sau antracit inchis. Lungimea buclei este de 240 cm sau 360 cm (antracit - 240 cm sau 350 cm).

85sa-montaj-semi-automat

Actionare semi-automata

Este un mecanism manual de rulare a tesaturii cu functie soft-stop, care, înainte ca materialul sa fie complet rulat, incetineste materialul inainte ca sistemul sa se opreasca in pozitia superioara. Este disponibil in versiunea SA.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!