Refleksol 76 este alcatuit din sine de ghidare, o caseta ovala de cea mai mica dimensiune disponibila in oferta noastra si o tesătura selectata dintre modelele disponibile. Acest model este disponibil in doua versiuni: cu ghidaj de cablu si sine de ghidare din aluminiu. Atunci cand alegeti sine de ghidare din aluminiu montate pe perete cu console, este selectat un model autoportant in care caseta nu trebuie ss fie atasata la fatada. Revizia din acest sistem este situata in spatele casetei.

Specificatii tehnice

Latime maxima

2.6 m

Inaltime maxima

2.6 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Da

Material

Tesaturi dedicate sistemului

Instalare in grup

Nu

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat

Caracteristici descriptive

Schema 1

Schema 1

Optiuni montaj

76-montaj-manual

Actionare manuala

Actionarea manuala este echipata cu o manivela rabatabila de 180 cm lungime (poate fi comandata optional o alta dimensiune a manivelei) cu cardan, din aluminiu anodizat. In cazul versiunii pentru exterior, se adauga o trecere de perete.

76-montaj-electric

Actionare electrica

Rulourile sunt controlate automat de un motor ascuns in interiorul casetei. Puterea motorului este selectata in functie de dimensiunea si tipul sistemului Refleksol ales. Avantajul major este posibilitatea de a conecta deschiderea si inchiderea ruloului cu ​​senzori de vreme si un sistem inteligent de management al cladirii.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!