Sistemul R120 este o caseta externa de rulou. Atat sinele de ghidare cat si caseta dreptunghiulara care protejează motorul sunt realizate din aluminiu extrudat, care poate fi vopsit in orice culoare din paleta RAL. In functie de tipul de fatada, aceste rulouri pot fi instalate in nisa sau pe fatada cladirii. Revizia din partea frontala a casetei este usor accesibila, ceea ce este important in cazul instalarii, precum si in cazul lucrarilor de intretinere si service. Latimea maxima a unui singur modul este de 4 m. Acest sistem poate fi echipat optional cu profile speciale anti vant, care cresc rezistenta materialului la rafalele de vant si limiteaza deformarea materialului sub influenta acestuia.

Specificatii tehnice

Latime maxima

4.0 m

Inaltime maxima

4.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Material

Tesaturi dedicate sistemului

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat

Optiuni montaj

120-montaj

Actionare electrica

Rulourile sunt controlate automat de un motor ascuns in interiorul casetei. Puterea motorului este selectata in functie de dimensiunea si tipul sistemului Refleksol ales. Avantajul major este posibilitatea de a conecta deschiderea si inchiderea ruloului cu ​​senzori de vreme si un sistem inteligent de management al cladirii.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!