Sistemul R103 este o caseta refleksol externa cu constructie solida care permite producerea de sisteme de dimensiuni mari (pana la 4,5 m latime). Caseta semicirculara are o revizie in fata care asigura accesul usor in timpul lucrarilor de intretinere si service. Acest sistem poate fi echipat optional cu profile speciale anti vant care maresc rezistenta materialului la rafale de vant si previn deformarea materialului sub influenta acestuia.

Specificatii tehnice

Latime maxima

4.5 m

Inaltime maxima

4.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Da

Material

Tesaturi selectate sau tesaturi de copertina

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat

Optiuni montaj

103-montaj-manual

Actionare manuala

Actionarea manuala consta intr-o manivela pliabila cu lungimea de 180 cm (optional se poate comanda o manivela de diferite dimensiuni) cu articulatie Cardan din aluminiu anodizat. In cazul unui sistem pentru instalare in exterior, actionarea manuala este completata cu un manson de perete.

103-montaj-electric

Actionare electrica

Rulourile sunt controlate automat de un motor ascuns in interiorul casetei. Puterea motorului este selectata in functie de dimensiunea si tipul sistemului Refleksol ales. Avantajul major este posibilitatea de a conecta deschiderea si inchiderea ruloului cu ​​senzori de vreme si un sistem inteligent de management al cladirii.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!