Acest model de Markisolette poate fi controlat atat manual, cat si cu ajutorul actionarii electrice. Folosirea acestui tip de produs ofera posibilitatea umbririi incaperii si astfel scaderea temperaturii. Ca rulou, protejeaza interiorul de lumina soarelui, iar datorită deschiderii partii copertinei, ofera si acces la lumina zilei. 
Caseta ovala seamana cu sistemul R103.

Specificatii tehnice

Latime maxima

3.5 m

Inaltime maxima

4.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Material

Tesaturi dedicate sistemului

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat

Optiuni montaj

m103-montaj-manual

Actionare manuala

Actionarea manuala consta intr-o manivela pliabila cu lungimea de 180 cm (optional se poate comanda o manivela de diferite dimensiuni) cu articulatie Cardan din aluminiu anodizat. In cazul unui sistem pentru instalare la exterior, actionarea manuala este completata cu un manson de perete.

m103-montaj-electric

Actionare electrica

Rulourile sunt controlate automat de un motor ascuns in interiorul casetei. Puterea motorului este selectata in functie de dimensiunea si tipul sistemului Refleksol ales. Avantajul major este posibilitatea de a conecta deschiderea si inchiderea ruloului cu ​​senzori de vreme si un sistem inteligent de management al cladirii.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!