Va oferim plase de insecte tip rulou in culorile standard ALB, MARO sau GRI ANTRACIT, dar la cerere se pot vopsi in orice culoare RAL, cat si in imitatie de lemn.
Plasele tip rulou sunt realizate cu amortizor pentru controlul vitezei de ridicare, peri antivant pentru a impiedica iesirea accidentala a plasei din sina, iar in partea de jos cu agatator pe toata latimea plasei, pentru o inchidere etansa.

Sistemele verticale se pot realiza la dimensiuni maxime de 1600 mm latime x 2400 mm inaltime. Plasele cu actionare verticala sunt alegerea excelenta datorita posibilitatii stangerii acestora pe timpul iernii, sau ori de cate ori este necesar. Sunt confectionate cu caseta si ghidaje din aluminiu, prevazute cu peri antivant impotriva iesirii accidentale a plasei, iar plasa este din fibra de carbon de culoare gri deschis.

Sistemele orizontale se pot realiza intr-un singur canat cu dimenisuni de pana la 1800 mm latime x 2700 mm inaltime. Acestea pot fi executate cu tragere de sus in jos sau de la stanga la dreapta, cu posibilitatea de automatizare.

Specificatii tehnice

Material

Aluminiu extrudat

Latime maxima

1600 mm

Inaltime maxima

2400 mm

Inchidere

Agatator

Culori Standard

Alb
Maro
Gri Antracit

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!