Va oferim plase de insecte tip plisee disponibile in culorile standard ALB si MARO, dar la cerere se pot vopsi in orice culoare RAL, cat si in imitatie de lemn.
Plasele tip plisee sunt cel mai nou sistem de protectie impotriva insectelor, oferind un design atragator oricarei locuinte.
Plasele pot fi realizate atat in plan vertical, la dimensiuni de pana la 1500×1500 mm, iar in plan orizontal pot atinge dimensiuni de pana la 3000 mm inaltime x 6000 mm latime, in sisteme de 1, 2 sau chiar mai multe canate.

Manevrarea plasei contra insectelor tip plisse orizonata in simplu canat este facila,aceasta facandu-se prin tragere orizontala, astfel deschiderea, respectiv inchiderea plasei se realizeaza foarte usor.Plasa contra insectelor tip plisse cu actionare orizontala intr-un singur canat sau mai multe canate poate avea puncte intermediare de stationare. Plasele tip plissse cu actionare orizontala in doua canate au o banda magnetica, astfel incat imbinarea celor doua manere sa se realizeze perfect.

Specificatii tehnice

Material

Aluminiu extrudat

Latime maxima

6000 mm

Inaltime maxima

3000 mm

Imbinare

Banda magnetica

Culori Standard

Alb
Maro
Gri Antracit

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!