Pergola Sunbreaker DC 400 PRO este o versiune noua a modelului SB 400. Motorul si toate elementele de antrenare plasate în interiorul grinzii. Revizia situata in partea superioara a grinzii faciliteaza asamblarea sistemului.
Constructia solida este realizata din aluminiu extrudat si otel inoxidabil. Lamelele din aluminiu cu unghi de inclinare modificabil limiteaza accesul la lumina soarelui in functie de conditiile predominante si de preferintele individuale, iar rotirea lor este operata de o telecomanda. Proiectia modulului este un multiplu al intervalului lamelei (20 cm). In pozitia inchisa, lamelele creeaza un acoperis impermeabil care protejeaza eficient terasa impotriva ploii (cu precipitatii de suprafata). Apa este drenata printr-un sistem de jgheaburi laterale si scurgeri integrate, ascunse estetic in interiorul constructiei.
Pergola DC 400 PRO poate fi un singur modul (7m x 4m) sau poate constitui o structura cu mai multe module in cazul unor suprafete mai mari de acoperire.
Acest model vine in trei culori standard atent selectate: alb, grafit si antracit, care sunt potrivite pentru majoritatea amenajarilor exterioare. Aveti posibilitatea sa comandati pergola intr-o culoare diferita, alegand culoarea preferata din paleta RAL (optiune contra cost).

Specificatii tehnice

Latime maxima

4.0 m

Inaltime maxima

2.8 m

Proiectie maxima

7.0 m

Inaltimea grinzii

Deschidere lamele de 245 mm + 50 mm

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Sistem de drenare a apei

Da

Modificare unghi lamele

Da

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9010 mat
FSM 71319
RAL 7016 mat

Caracteristici descriptive

Sectiune grinda

Sectiune grinda

Sectiune lamele

Sectiune lamele

Sectiune picior

Sectiune picior

Optiuni montaj

Sunbreaker-400PRO-montare-1

Pergola de sine statatoare

Pergola poate fi o structura complet independenta, de sine statatoare, adaptata dimensiunii terasei, piscinei sau a altui spatiu care necesita o protectie adecvata impotriva soarelui. O astfel de solutie este adesea folosita in gradinile mari, unde, pe langa umbrire, permite separarea zonelor de relaxare functionale.

Pergola montata pe perete

Sunbreaker-400PRO-montare-2

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!