Pergola DC500 va permite sa creati atat structuri independente cu un singur modul, cat si sisteme complexe cu mai multe module. Sunt utilizate nu numai in cladirile comerciale, ci si in casele unifamiliale. Constructia este realizata din aluminiu extrudat si elemente din otel, in timp ce acoperisul este compus din lamele mobile cu un unghi de inclinare variabil. Proiectia modulului este un multiplu al intervalului lamelei (25 cm). Lamelele limiteaza accesul la lumina soarelui, iar rotirea lor este initiată prin telecomanda. In pozitie inchisa, lamelele creeaza un acoperis impermeabil care protejează terasa de ploaie. Apa este drenata printr-un sistem de jgheaburi laterale integrate si scurgeri ascunse estetic în interiorul constructiei.

Sistemul Pergola DC500 va permite sa creati structuri cu o lătime a modulului de pana la 5 m, si sa le extindeti cu capace laterale suplimentare, folosind sistemele SLIDE și ZIIIP.

Acest model vine in trei culori standard atent selectate: alb, grafit si antracit, care sunt potrivite pentru majoritatea amenajarilor exterioare. Este posibil să comandati o pergola intr-o culoare diferita,alegand din paleta RAL (optional contra cost).

Specificatii tehnice

Latime maxima

5.0 m

Inaltime maxima

max. 3.2 m

Proiectie maxima

7.0 m

Inaltimea grinzii

Deschidere lamele de 290 mm + 150 mm

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Sistem de drenare a apei

Da

Modificare unghi lamele

Da

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9010 mat
FSM 71319
RAL 7016 mat

Caracteristici descriptive

Sectiune grinda

Sectiune grinda

Sectiune lamele

Sectiune lamele

Sectiune picior

Sectiune picior

Optiuni montaj

sunbreaker-500-montaj-fix

Pergola de sine statatoare

Pergola DC 500 poate fi o structura complet independenta, de sine statatoare, care poate fi ajustata la dimensiunea terasei, a piscinei sau a altui spatiu care necesita o protectie adecvata impotriva soarelui. Acestea creeaza zone suplimentare de relaxare care, pe langa faptul ca ofera umbra, ofera si protectie impotriva ploii.

Pergola montata pe perete

Ca o versiune montata pe perete, pergola devine o extensie naturala a zonei de zi si nu va servi doar ca acoperire pentru terase, ci va permite si sa umbriti suprafata cladirii.

sunbreaker-500-montaj-perete

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!