Pergola DC 500R este un modul de acoperis cu un cadru care permite formarea de structuri cu un singur modul, precum si de sisteme modulare conectate liniar de-a lungul grinzilor longitudinale. Acest model are o gama larga de aplicatii atat in ​​facilitati comerciale, cat si pentru clientii individuali.

Constructia este realizata din aluminiu extrudat si elemente din otel inoxidabil. Lamele mobile au unghi de inclinare modificabil, iar rotatia lor este controlata de la distanta. Lamelele limiteaza accesul razelor solare si, in pozitie inchisa, lamelele creeaza un acoperis care protejeaza terasa de ploaie. Sistemul include doua jgheaburi longitudinale, in timp ce punctele de scurgere sunt determinate si pregatite de catre client.

Sistemul Pergola DC 500R permite producerea de structuri de pana la 5 metri latime si cu o proiectie de pana la 7 metri.

Constructia acestui model este disponibila in trei culori standard: alb, grafit si antracit. Este posibil sa comandati o pergola intr-o culoare diferita, alegand din paleta RAL (optiune contra cost).

Specificatii tehnice

Latime maxima

5,0 m

Proiectie maxima

7,0 m

Inaltimea grinzii

Deschidere lamele de 290 mm + 150 mm

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Sistem de drenare a apei

Da (fara iesiri)

Modificare unghi lamele

Da

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9010 mat
FSM 71319
RAL 7016 mat

Optiuni montaj

Sunbreaker 500 R montare

Structuri individuale

Modulul acoperisului cu un cadru perimetral completeaza conceptele individuale de proiectare sau cladirile existente. Metoda de asamblare depinde de elementele portante ale obiectului care vor fi utilizate pentru a atasa cadrul acoperisului. Proiectia unui modul este un multiplu al intervalului lamelei (25 cm).

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!