Pergola DC400 combina durabilitatea si robustetea unei structuri din aluminiu extrudat si otel inoxidabil, cu functionalitatea ridicata a unui acoperis perpendicular, format din lamele mobile controlate automat. Lamelele din aluminiu cu unghi de inclinare modificabil limiteaza accesul razelor solare, in functie de conditiile predominante si preferintele individuale. Rotirea lor este operata de o telecomandă. Proiectia modulului este un multiplu al intervalului lamelei (20 cm). În pozitia inchis, lamelele creeaza un acoperis impermeabil care protejeaza eficient terasa impotriva ploii. Apa este drenata printr-un sistem de jgheaburi laterale si scurgeri integrate, ascunse estetic in interiorul constructiei.

Pergola DC400 poate avea un singur modul (până la 4 m latime), sau pot fi unite mai multe module în cazul suprafețelor mari.

Acest model vine in trei culori standard atent selectate: alb, grafit si antracit, care sunt potrivite pentru majoritatea amenajarilor exterioare. Aveti posibilitatea sa comandati pergola intr-o culoare diferita, alegand culoarea preferata din paleta RAL (optiune contra cost).

Specificatii tehnice

Latime maxima

4.0 m

Inaltime maxima

2.8 m

Proiectie maxima

7.0 m

Inaltimea grinzii

Deschidere lamele de 212 mm + 130 mm

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Sistem de drenare a apei

Da

Modificare unghi lamele

Da

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9010 mat
FSM 71319
RAL 7016 mat

Caracteristici descriptive

Sectiune grinda

Sectiune grinda

Sectiune lamele

Sectiune lamele

Sectiune picior

Sectiune picior

Optiuni montaj

Sunbreaker 400 montare 1

Pergola de sine statatoare

Pergola poate fi o structura complet independenta, de sine statatoare, adaptata dimensiunii terasei, piscinei sau a altui spatiu care necesita o protectie adecvata impotriva soarelui. O astfel de solutie este adesea folosita in gradinile mari, unde, pe langa umbrire, permite separarea zonelor de relaxare functionale.

Pergola montata pe perete

In aceasta versiune, pergola este atasata de peretele exterior cu ajutorul suportului inclinat. Ca o versiune montata pe perete, pergola devine o extensie naturala a zonei de locuit si nu numai ca va servi ca un acoperis pentru terasa, dar va permite, de asemenea, sa umbriti suprafata cladirii.

Sunbreaker 400 montare 2

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!