PERGOLE
PERGOLA DC SOLID

O trasatura caracteristica a modelului Pergola retractabila DC Solid este acoperisul inclinat, retractabil, realizat din tesatura durabila din poliester. Ofera o acoperire eficienta atat impotriva soarelui, cat si a ploii. Acoperisul mobil este disponibil în mai multe optiuni de culoare, ceea ce va permite sa potriviti aspectul pergolei cu alte elemente ale cladirii sau cu arhitectura. Materialul folosit pentru acoperis nu lasa lumina sa treaca, protejand eficient impotriva soarelui si a incalzirii excesive. Este complet impermeabil si rezistent la influenta razelor UV. Deschiderea si inchiderea acoperisului are loc datorită actionarii motorului si poate fi pornita de la distanta.

Pergola DC Solid se va dovedi potrivita, de asemenea, în configuratii complexe cu mai multe module. Unghiul de inclinare al structurii acoperisului poate fi ajustat in functie de tipul de constructie in intervalul de la 5 la 10 grade, asigurand un drenaj adecvat al apei.

Specificatii tehnice

Latime maxima

4.0 m

Inaltime maxima

2.5 m

Proiectie maxima

7.0 m

Inaltimea grinzii

165 mm

Unghiul de inclinare

5°–10°

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Material

Tesatura din PVC dedicat pentru sistemul Solid

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9016 mat
FSM 71319
RAL 7016 mat

Caracteristici descriptive

Sectiune sina

Sectiune sina

Sectiune sina de ghidaj

Sectiune sina de ghidaj

Sectiune picior

Sectiune picior

Optiuni montaj

Solid montare 1

Pergola de sine statatoare

Pergola Solid poate fi o structura complet independenta, de sine statatoare, care poate fi ajustata la dimensiunea terasei, a piscinei sau a altui spatiu care necesita o protectie adecvata impotriva soarelui. O astfel de solutie este adesea folosita in gradinile mari unde, pe langa umbrire, permite separarea zonelor de relaxare functionale.

Pergola montata pe perete

In aceasta versiune pergola este atasata pe peretele exterior cu ajutorul suporturilor de perete destinate. Ca o versiune montata pe perete, pergola devine o extensie naturala a zonei de locuit si nu numai ca va servi ca un acoperis pentru terasa, dar va permite, de asemenea, sa umbriti suprafata cladirii.

Solid montare 2

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!