Pergola bioclimatica ARTOSI are un design inovator si modern. Dimensiunile de baza ale produsului (latime 4.5 m si glisare/extensie pana la 7 m) indeplinesc cerintele stricte pentru confortul actual.

Lamelele din aluminiu pot fi orientate de la 0° la 130° si detin o etansare si o inclinare a lamelelor pentru drenarea controlata a apei. Pana la o latime de 4000 mm, capacitatea de incarcare a lamelelor este de pana la 116 kg/m² . De la o latime de 4000 mm, capacitatea de incarcare a lamelelor este de pana la 90 kg/m² . Componentele de umbrire si iluminatul LED pot fi integrate in pergola.

Avantajul pergolei ARTOSI este posibilitatea de impartire a acoperisului in sectiuni mai independente, care sunt controlate individual in functie de pozitia razelor solare. Ofera posibilitatea de a amplasa recuzita până la 1 m în afara coltului pergolei spre interior.

Specificatii tehnice

Latime maxima

4.5 m

Inaltime maxima

3.0 m

Proiectie maxima

7.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Sistem de drenare a apei

Da

Modificare unghi lamele

Da

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9010 mat
FSM 71319
RAL 7016 mat

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!