PARASOLARE
SUNBREAKER 210 ROTARY

Sistemul rotativ Sunbreaker SB210 este o solutie de protectie solara pentru fatada externa, cu un interval de rotatie a lamelei de la 0° la 90°. Se compune din lamele de aluminiu de dimensiuni mari, de tip A sau B, cu latime de 300 mm ,precum si ghidaje laterale externe. Inclinarea lamelelor este controlata prin actionare electrica sau manuala. Este posibil sa instalati acest sistem vertical sau orizontal si, de asemenea, ca versiune de acoperis.

Specificatii tehnice

Latime maxima

4.0 m

Inaltime maxima

6.02 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Modificare unghi lamele

Da (interval de rotatie 90°)

Instalare in grup

Nu

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat

Caracteristici descriptive

Instalare orizontala

Instalare orizontala

Instalare verticala

Instalare verticala

Optiuni montaj

210-rotary-montaj-manual

Actionare manuala

In cazul unui sistem controlat manual, daca doriti sa schimbati pozitia lamelelor, desurubati capacul si utilizati parghia de antrenare pentru a seta unghiul corespunzator al lamelor. Apoi strangeti din nou capacul de blocare.

210-rotary-montaj-electric

Actionare electrica

Rotirea sistemului Sunbreaker este controlata de un motor liniar si de mecanismul de rotatie a lamelei, care asigura controlul usor al accesului luminii naturale in incaperi.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!