ACCESORII TERASA
SISTEM SLIDE

Sistemul de protectie solara Slide este alcatuit din segmente glisante din aluminiu suspendate in sina de ghidare superioara si ghidate constant in ghidajul inferior. Sistemul de diapozitive este o excelenta bariera solara, oferind astfel utilizatorilor un sentiment de intimitate. Aceste segmente pot contine lamele Sunbreaker orizontale cu un unghi de inclinare permanent sau material Serge.

Sistemul Slide functionează excelent ca perete lateral al pergolei SB500. Poate fi folosit si pe fatada cladirii ca si acoperis de geam, caz in care se monteaza cu ajutorul unei structuri de sustinere in fata ferestrei sau in interiorul deschiderii ferestrei. Datorita folosirii sistemelor cu rulmenti, cu bile si aluminiu usor in structura cadrului, deplasarea si oprirea segmentelor in orice pozitie aleasa este simpla si nu necesita folosirea fortei.

Specificatii tehnice

Lat. max. a ghidajelor laterale

6.698 m

Latimea maxima a cadrului

1.38 m

Inalt. max. cu sine de ghidare

2.8 m

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Acoperis

Tesatura Serge 1% / Serge 600

Instalare în grup

Da

Culori Standard

RAL 9016 mat
FSM 71319
RAL 7016 mat

Caracteristici descriptive

Sectiune lamele

Sectiune lamele

Profil inferior

Profil inferior

Profil superior

Profil superior

Sina inferioara

Sina inferioara

Sina superioara

Sina superioara

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!