PANOURI GARD
WPC Lemn Compozit

Un design prietenos care transmite ideea de echilibru si creeaza o atmosfera familiara si destinsa tuturor oaspetilor dumneavoastra . Configuratia panoului permite circulatia eficienta a aerului fara a pune nici un fel de presiune pe panou . Ca si rezultat, veti avea o curte bine ventilata si cu un aer permanent proaspat.

Modul in care panoul este asamblat, permite o variatie nelimitata de distante intre lamele, care pot fi reglate cu ajutorul distantierelor special concepute in acest sens. Trebuie doar sa va puneti imaginatia la treaba.

Faceti cea mai buna alegere pentru curtea dumneavoastra.

Modern. Calitativ. Elegant.

Specificatii tehnice

Inaltime

max 2 m

Lungime

max 2.5 m

Material

Aluminiu si WPC

Finisaj

Lemn Texturat

Culori Standard

Gri Antracit
Crem
Gri Inchis
Maro

Modele Gard WPC Lemn Compozit

Ares

Ares

Hard Strips

Hard Strips

Light Wood

Light Wood

Soft Strips

Soft Strips

Optiuni montaj

ares-soft -strips1

Panou gard cu stalpi din aluminiu

Marele avantaj al solutiilor din aluminiu este aspectul curat si perfect al produselor. Toata confectionarea panourilor se bazeaza pe imbinari si prinderi mecanice, eliminanduse necesitatea sudurilor si a polizarii, ca in cazul fierului. Liniile perfect drepte si unghiurile ideale vor atrage admiratia tuturor vizitatorilor.

Panou gard cu stalpi existenti

Puteti gasi la noi solutia completa pentru imprejmuirea dumneavoastra, pentru un design unitar si armonios. Va invitam sa descoperiti in sectiunea "Produse recomandate" si celelalte piese necesare imprejmuirii unei case, pentru a alege produsele care va intereseaza.

ares-soft -strips5

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!