Acest sistem foarte popular de jaluzele venetiene se bazeaza pe sipci in forma asemanatoare cu litera Z. A fost proiectat cu precizie pentru a asigura confort si usurinta in utilizare, precum si o functionare indelungata si fara probleme. Constructia sipcilor previne indoirea profilelor si exploatarea excesiva a benzilor sau a elementelor textile.

Forma unica a lamelelor le face să fie un acoperis etans impotriva luminii, asigurand efectul de intunecare complet atunci cand sunt complet inchise.

Jaluzelele venetiene Z90 pot fi realizate la orice dimensiune pana la o latime de 4,5 m.

Specificatii tehnice

Forma lamelelor

Z

Latime maxima

4.5 m

Inaltime maxima

5.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat
RAL8014 satin

Optiuni montaj

z90-montaj-electric

Actionare electrica

Motorul electric este cel mai popular si convenabil mod de a controla jaluzelele venetiene. Pe langa confortul controlului, va permite sa conectati jaluzelele la sistemul Smart Home si sa utilizati accesorii suplimentare, precum un senzor de vant sau un senzor de soare. Jaluzelele pot fi actionate cu un comutator pe perete sau de la distanta, folosind o telecomanda.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!