Sistemul Z90 L este o varianta populara a jaluzelelor venetiene Z90, care in loc de ghidajele laterale traditionale din aluminiu extrudat, a fost echipata cu ghidaje de cablu din otel galvanizat. Ghidajele cablurilor au diametrul de 3 mm si au o impletitura suplimentara din poliamida, care asigura protectie impotriva uzurii excesive si functionare silentioasa. Impletitura este transparenta in standard, dar poate fi comandata si in culoarea neagra. Exista doua moduri de instalare a ghidajelor de cablu: pe fatadă sau pe podea.
Acest sistem este recomandat pentru proiectele in care este important sa se mentină o forma a constructiei, sau este dificil să se utilizeze ghidajele traditionale din aluminiu.

Specificatii tehnice

Forma lamelelor

Z

Latime maxima

3.5 m

Inaltime maxima

4.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat
RAL8014 satin

Optiuni montaj

z90l-montaj-electric

Actionare electrica

Motorul electric este cel mai popular si convenabil mod de a controla jaluzelele venetiene. Pe langa confortul controlului, va permite sa conectati jaluzelele la sistemul Smart Home si sa utilizati accesorii suplimentare, precum un senzor de vant sau un senzor de soare. Jaluzelele pot fi actionate cu un comutator pe perete sau de la distanta, folosind o telecomanda.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!