Sistemul Z90 HF este o versiune completa a jaluzelelor Z90, cu cleme speciale introduse in profilul lamelelor. Forma sipcilor care seamana cu litera Z le transforma intr-un acoperis util impotriva luminii, asigurand efectul de intunecare complet atunci cand sunt complet inchise. Constructia sipcilor previne indoirea profilelor si exploatarea excesiva a benzilor si a altor elemente textile. Jaluzelele venetiene Z90 pot fi realizate la orice dimensiune pana la o latime de 4,5 m.

Specificatii tehnice

Forma lamelelor

Z

Latime maxima

4.5 m

Inaltime maxima

5.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat
RAL8014 satin

Optiuni montaj

z90-hf-montaj-electric

Actionare electrica

Motorul electric este cel mai popular și convenabil mod de a controla jaluzelele venetiene. Pe langă confortul controlului, va permite sa conectati jaluzelele la sistemul Smart Home si sa utilizati accesorii suplimentare, precum un senzor de vant sau un senzor de soare. Jaluzelele pot fi actionate cu un comutator pe perete sau de la distanta, folosind o telecomanda.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!