JALUZELE VENETIENE
Z90 CUBE OVAL

Jaluzelele Z90 sunt remarcabil de stabile, cu o caseta din aluminiu extrudat si sine de ghidare solide. In functie de designul arhitectural al cladirii, puteti alege dintre doua versiuni ale casetei: Cube si Oval.
Jaluzelele cu latime de pana la 3,0 m pot fi instalate ca sistem autoportant – caseta este montata pe sine de ghidare, fara a fi nevoie sa o atasati la fatada. Forma speciala a lamelelor le face un scut extrem de eficient impotriva luminii, provocand intunecare intensa atunci cand sunt complet inchise.
Designul lamelelor previne utilizarea excesiva a benzilor de ridicare si a elementelor textile. Sistemele Z90 Cube si Oval sunt produse numai cu actionare electrica.

Specificatii tehnice

Forma lamelelor

Z

Latime maxima

4.5 m

Inaltime maxima

4.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat
RAL8014 satin

Optiuni montaj

z90-cube-oval-montaj-electric

Actionare electrica

Motorul electric este cel mai popular si convenabil mod de a controla jaluzelele venetiene. Pe langă confortul controlului, va permite sa conectati jaluzelele la sistemul Smart Home si sa utilizati accesorii suplimentare, precum un senzor de vant sau un senzor de soare. Jaluzelele pot fi actionate cu un comutator pe perete sau de la distanta, folosind o telecomanda.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!