Sistemul C80 este produs cu lamele din aluminiu in forma de C. Calitatea înalta a componentelor si solutiilor tehnice implica faptul ca sistemul C80 va servi multi ani ca o protectie solara externa, eficienta pentru cladirile rezidentiale, birourile si cladirile comerciale.

Lamelele plate ale variantei C80 FLAT fac pachetul mai compact, atunci cand este rulat, si ocupa mult mai putin spatiu.

La alegerea sistemului C80, in functie de aplicatie, se poate alege intre mai multe tipuri de huse. Jaluzelele sunt realizate la o dimensiune specificata si pot fi vopsite în orice culoare din paleta RAL.

Specificatii tehnice

Forma lamelelor

C

Latimea maxima

3.5 m

Inaltime maxima

4.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat
RAL8014 satin

Optiuni montaj

c80-flat-montaj-electric

Actionare electrica

Motorul electric este cel mai popular si convenabil mod de a controla jaluzelele venetiene. Pe langă confortul controlului, va permite sa conectati jaluzelele la sistemul Smart Home si sa utilizati accesorii suplimentare, precum un senzor de vant sau un senzor de soare. Jaluzelele pot fi actionate cu un comutator pe perete sau de la distanta, folosind o telecomanda.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!