Jaluzelele venetiane C50 Slim reprezinta un sistem de protectie solara usor si compact pentru umbrirea interioara a geamurilor si ferestrelor din cladirile rezidentiale si de birouri. Lamelele sunt realizate din aluminiu cu adaos de magneziu, ceea ce le face mai flexibile si mai durabile. Forma lor simpla, plata, cu o sectiune transversala in forma de C, asigura o inaltime mica a pachetului dupa rularea jaluzelei, ceea ce înseamna ca nu ocupa mult spatiu deasupra ferestrei.
Sistemul C50 Slim are o sină de cap inchisa in partea inferioara, realizata din aluminiu extrudat si vopsita in culoarea de constructie aleasa. Ca standard, acest model este disponibil intr-o versiune cu suspendare libera. Optional, este posibila comandarea unei versiuni cu ghidaje de cablu care sunt atasate la suprafata cu console cu lungime reglabila. Ghidajele sunt realizate din cordon de otel acoperit cu o impletitura din poliamida, care este transparenta in standard, dar disponibila si in culoarea neagra.

Exista doua moduri de instalare a ghidajelor de cablu: pe fatada sau pe podea.

Este posibil să alegeti un sistem cu actionare electrica sau manuala (actionat cu un cablu).

Specificatii tehnice

Forma lamelelor

C

Latime maxima

4.0 m

Inaltime maxima

3.5 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuală

Da

Uz extern

Nu

Uz intern

Da

Instalare in grup

Nu

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat
RAL8014 satin

Caracteristici descriptive

Lamele tip C

Lamele tip C

Optiuni montaj

c50-slim-montaj-electric

Actionare electrica

Motorul electric este cel mai popular si convenabil mod de a controla jaluzelele venetiene. Pe langă confortul controlului, va permite sa conectati jaluzelele la sistemul Smart Home si sa utilizati accesorii suplimentare, precum un senzor de vant sau un senzor de soare. Jaluzelele pot fi actionate cu un comutator pe perete sau de la distanta, folosind o telecomanda.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!