Aceasta varianta de jaluzele venetiene C 50L este un model care, in locul ghidajelor extrudate traditionale, a fost echipat cu ghidaje de cablu din otel zincat. Ghidajele cablurilor au un diametru de 2,5 mm si au o impletitura suplimentara din poliamida (diametru exterior 3 mm), care asigura protectie impotriva uzurii excesive si functionare silentioasa. Impletitura este transparenta in standard dar poate fi comandata si in culoarea neagra. Exista două moduri de instalare a ghidajelor de cablu: pe fatada sau pe podea.
Acest sistem este recomandat pentru proiectele in care este important să se mentina o forma usoara de constructie, sau este dificil sa se utilizeze ghidajele traditionale din aluminiu.

Specificatii tehnice

Forma lamelelor

C

Latime maxima

3.0 m

Inaltime maxima

3.0 m

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Nu

Uz intern

Da

Instalare in grup

Da

Culori Standard

RAL 9006 mat
RAL 9007 mat
RAL 7016 mat
FSM 71319
RAL 9010 mat
RAL8014 satin

Caracteristici descriptive

Lamele tip C

Lamele tip C

Optiuni montaj

c50-l-montaj-electric

Actionare electrica

Motorul electric este cel mai popular si convenabil mod de a controla jaluzelele venetiene. Pe langă confortul controlului, va permite sa conectati jaluzelele la sistemul Smart Home si sa utilizati accesorii suplimentare, precum un senzor de vant sau un senzor de soare. Jaluzelele pot fi actionate cu un comutator pe perete sau de la distanta, folosind o telecomanda.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!