ACCESORII TERASA
WPC PREMIUM

Daca sunteti in cautarea unei solutii inovative pentru terasa dumneavoastra, atunci decking-ul din WPC poate fi ceea ce cautati. Aceasta solutie de placare a dusumelelor si a pardoselilor este realizata din materialul „wood plastic composite” sau WPC, care este un material premium realizat prin co-extrudare.

Decking-ul din WPC are multe avantaje fata de alte materiale traditionale, cum ar fi lemnul sau PVC-ul. In primul rand, acesta este foarte rezistent si durabil, fiind capabil sa reziste la conditii meteorologice extreme, inclusiv la ploaie, caldura si raze UV. In plus, materialul este rezistent la apa, deci nu se va umfla sau se va deforma în timp.

De asemenea, decking-ul din WPC este foarte usor de intretinut. Nu necesita vopsire sau inlocuirea periodica, asa cum ar fi necesar in cazul lemnului. In plus, acesta este rezistent la pete si murdarie, deci poate fi curatat usor cu o carpa umeda.

Decking-ul din WPC este disponibil in diferite culori si texturi, astfel incat puteti alege un design care sa se potriveasca cu aspectul general al terasei dumneavoastra. In plus, materialul este usor de instalat si poate fi taiat pentru a se potrivi dimensiunilor terasei.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unei solutii inovatoare si de inalta calitate pentru terasa dumneavoastra, atunci decking-ul din WPC poate fi alegerea perfecta. Acest material premium realizat prin co-extrudare este durabil, rezistent si usor de intretinut, oferindu-va o terasa frumoasa si functionala timp de multi ani de acum inainte.

Specificatii tehnice

Dimensiune placa

145x22mm

Lungime placa

2000mm sau 4000mm

Material

WPC co-extrudat

Material cleme

Plastic

Textura

Lemn

Material structura

Aluminiu

Culori Standard

Gri Inchis
Maro

Optiuni montaj

wpc-decking-classic

Deck Classic

wpc-no-gap

Deck No Gap

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!