Sa ne bucuram de soare, dar in propriile noastre conditii. Acest lucru este posibil datorita copertinei populare de terasa Palladio. Acest model are o semicaseta care protejeaza materialul de conditiile meteorologice, si asigura un aspect estetic al fatadei dupa inchiderea copertinei. Constructia copertinei este realizata din aluminiu extrudat, acest material ii garanteaza stabilitatea si durabilitatea pe termen lung. Clientul poate alege intre actionare manuala si electrica – in ambele versiuni functionarea este simpla, complet automata,creand un confort maxim.

Specificatii tehnice

Latimea maxima

7.0 m

Proiectie maxima

3.6 m

Unghiul de inclinare

5°–50°

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Caseta

Da

Capota optionala

Nu

Material

150 de modele

Valenta

Da

Culori Standard

RAL 9010 mat
RAL 9006 mat
RAL 1015 mat
RAL 8014 mat
FSM 71319

Caracteristici descriptive

Instalare pe acoperis

Instalare pe acoperis

Instalare pe perete

Instalare pe perete

Instalare pe tavan

Instalare pe tavan

Optiuni montaj

palladio-montaj-manual

Actionare manuala

Elementele durabile si pregatite optim ale actionarii manuale asigura deschiderea si inchiderea simpla si fara efort a copertinei. Lungimile manivelelor disponibile sunt 150 cm, 180 cm sau 220 cm.

palladio-montaj-electric

Actionare electrica

Actionarea electrica ofera cea mai mare usurinta in utilizare. Deschiderea si inchiderea copertinei este controlata de la distanta, este rapida si silentioasa. Actionarea electrica permite utilizarea automatizarii meteo si a unui sistem Smart Home.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!