Jamaica este o marchiza fara caseta, recomandata ca acoperire pentru a umbri terasele restaurantelor sau gradinile cafenelelor. De asemenea, va functiona bine ca parte a zonei de relaxare din casa. Constructia sa durabila asigura o utilizare fara probleme, chiar si atunci cand este utilizata intens. Este adesea aleasa pentru uz comercial. Copertina Jamaica poate fi completata cu o gluga practica, care acopera estetic materialul rulat. Bratele pliate din aluminiu sunt echipate cu sistemul de lant Flyer, care întareste suplimentar articulatiile copertinei, garantand astfel functionarea fiabila pentru multi ani. Un alt avantaj al copertinei este posibilitatea de a utiliza valenta Rollo-Volant cu o actionare manuala separata.

Specificatii tehnice

Latimea maxima

7.0 m

Proiectie maxima

3.6 m

Unghiul de inclinare

5°–40°

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Caseta

Nu

Capota optionala

Da

Material

150 de modele

Valenta

Da

Valenta volant

Da

Culori Standard

RAL 9010 mat
RAL 9006 mat
RAL 1015 mat
RAL 8014 mat
FSM 71319

Caracteristici descriptive

Instalare pe acoperis

Instalare pe acoperis

Instalare pe perete (cu acoperis)

Instalare pe perete (cu acoperis)

Instalare pe perete

Instalare pe perete

Instalare pe tavan

Instalare pe tavan

Optiuni montaj

jamaica-montaj-manual

Actionare manuala

Elementele durabile si pregatite optim ale actionarii manuale asigura deschiderea si inchiderea simpla si fara efort a copertinei. Lungimile manivelelor disponibile sunt 150 cm, 180 cm sau 220 cm.

jamaica-montaj-electric

Actionare electrica

Actionarea electrica ofera cea mai mare usurinta in utilizare. Deschiderea si inchiderea copertinei este controlata de la distanta, este rapida si silentioasa. Actionarea electrica permite utilizarea automatizarii meteo si a unui sistem Smart Home.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!