Copertina Dakar este o alegere excelenta pentru cei care cauta un model cu caseta completa, care sa protejeze materialul de conditiile externe. Caseta are garnituri suplimentare care fixeaza materialul rulat. Bratele sunt echipate cu lanturi Flyer care garanteaza functionarea lor fiabila si sigura, chiar si cu copertine de dimensiuni mari. Modelele cu latime mai mare sunt echipate si cu suport pentru tub cu role. Constructia este realizata din aluminiu extrudat, care ii asigura o durabilitate ridicata. Capacele laterale din plastic sunt vopsite in aceeasi culoare cu structura.

Specificatii tehnice

Latimea maxima

6.0 m

Proiectie maxima

3.6 m

Unghiul de inclinare

5°–40°

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Caseta

Da

Capota optionala

Nu

Material

150 de modele

Valenta

Da

Culori Standard

RAL 9016 mat
RAL 9006 mat
RAL 1015 mat
RAL 8014 mat
FSM 71319

Caracteristici descriptive

Instalare pe acoperis

Instalare pe acoperis

Instalare pe perete

Instalare pe perete

Instalare pe tavan

Instalare pe tavan

Optiuni montaj

dakar-montaj-manual

Actionare manuala

Elementele durabile si pregatite optim ale actionarii manuale asigura deschiderea si inchiderea simpla si fara efort a copertinei. Lungimile manivelelor disponibile sunt 150 cm, 180 cm sau 220 cm.

dakar-montaj-electric

Actionare electrica

Actionarea electrica ofera cea mai mare usurinta in utilizare. Deschiderea si inchiderea copertinei este controlata de la distanta, este rapida si silentioasa. Actionarea electrica permite utilizarea automatizării meteo si a unui sistem Smart Home.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!