Copertina Corsica va permite sa va bucurati de serile calde de vara. Acest model are banda LED incorporata in cadrul de mascare din partea inferioara a copertinei. Copertina are o semicaseta care protejeaza tesatura si bratele impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. In cazul instalarii pe perete, sistemul functioneaza ca o copertina cu caseta plina. Constructia este realizata din aluminiu extrudat, ceea ce garanteaza o durabilitate ridicata a acesteia. Capacele laterale sunt de asemenea din aluminiu. Bratele sunt echipate cu lanturi Flyer, care garanteaza functionarea lor fiabila si sigura chiar si cu copertine de dimensiuni mari.

Specificatii tehnice

Latimea maxima

7.0 m

Proiectie maxima

3.6 m

Unghiul de inclinare

5°–35°

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Nu

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Caseta

Da

Capota optionala

Nu

Material

150 de modele

Valenta

Nu

Culori Standard

RAL 9016 mat
RAL 9006 mat
RAL 1015 mat
RAL 8014 mat
FSM 71319

Caracteristici descriptive

Instalare pe acoperis

Instalare pe acoperis

Instalare pe perete

Instalare pe perete

Instalare pe tavan

Instalare pe tavan

Optiuni montaj

corsica-montaj-electric

Actionare electrica

Actionarea electrica ofera cea mai mare usurinta in utilizare. Deschiderea si inchiderea copertinei este controlata de la distanta, este rapida si silentioasa. Actionarea electrica permite utilizarea automatizarii meteo si a unui sistem Smart Home.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!