Copertina Casablanca este echipata cu o caseta completa, inchisa, care imbunatateste forma moderna a copertinei, protejand in acelasi timp materialul si bratele impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. Pentru protectia completa a tesaturii din interiorul casetei se folosesc garnituri de protectie suplimentare.
Constructia este realizata din aluminiu extrudat, ceea ce garanteaza o durabilitate ridicata a acestuia. Capacele laterale sunt de asemenea din aluminiu. Bratele sunt echipate cu lanturi Flyer, care garanteaza functionarea lor fiabila si sigura chiar si cu copertine de dimensiuni mari.

Specificatii tehnice

Latimea maxima

6.0 m

Proiectie maxima

3.6 m

Unghiul de inclinare

5°–40°

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Caseta

Da

Capota optionala

Nu

Materiale

150 de modele

Valenta

Nu

Culori Standard

RAL 9010 mat
FSM 71319
RAL 1015 mat
RAL 8014 mat
FSM 71319

Caracteristici descriptive

Instalare pe acoperis

Instalare pe acoperis

Instalare pe perete

Instalare pe perete

Instalare pe tavan

Instalare pe tavan

Optiuni montaj

casablanca-montaj-manual

Actionare manuala

Elementele durabile si pregatite optim ale acționarii manuale asigura deschiderea si inchiderea simpla si fara efort a copertinei. Lungimile manivelelor disponibile sunt 150 cm, 180 cm sau 220 cm.

casablanca-montaj-electric

Actionare electrica

Actionarea electrica ofera cea mai mare usurinta in utilizare. Deschiderea si inchiderea copertinei este controlata de la distanta, este rapida si silentioasa. Actionarea electrica permite utilizarea automatizarii meteo si a unui sistem Smart Home.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!