Copertina Australia este un sistem fara casete, in care structura se bazeaza pe o bara patrata de sustinere. Constructia copertinei permite instalarea chiar si pe suprafete mici de montare. La latimi mari se foloseste o intarire suplimentara a tubului rolei, pentru a preveni deformarea acestuia si rularea neuniforma a tesaturii.
De asemenea, este posibila utilizarea suporturilor telescopice in acest sistem. Bratele sunt echipate cu lanturi Flyer care garanteaza functionarea lor fiabila si sigura chiar si cu copertine de dimensiuni mari. Constructia copertinei este realizata din aluminiu extrudat, ceea ce garanteaza durabilitatea si longevitatea sa ridicata.

Specificatii tehnice

Latimea maxima

7.0 m

Proiectie maxima

3.6 m

Unghiul de inclinare

5°–60°

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Caseta

Nu

Capota optionala

Nu

Material

150 de modele

Valenta

Da

Culori Standard

RAL 9010 mat
RAL 9006 mat
RAL 1015 mat
RAL 8014 mat
FSM 71319

Caracteristici descriptive

Instalare pe acoperis

Instalare pe acoperis

Instalare pe perete

Instalare pe perete

Instalare pe tavan

Instalare pe tavan

Optiuni montaj

australia-montaj-manual

Actionare manuala

Elementele durabile si pregatite optim ale actionarii manuale asigura deschiderea si inchiderea simpla si fara efort a copertinei. Lungimile manivelelor disponibile sunt 150 cm, 180 cm sau 220 cm.

australia-montaj-electric

Actionare electrica

Actionarea electrica ofera cea mai mare usurinta in utilizare. Deschiderea si inchiderea copertinei este controlata de la distanta, este rapida si silentioasa. Actionarea electrica permite utilizarea automatizarii meteo si a unui sistem Smart Home.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!