Datorita structurii sale simple si usoare, copertina Italia va fi o solutie perfecta pentru ferestrele traditionale si balcoanele mici ale clădirilor rezidentiale, hoteluri sau pensiuni. Dupa rulare, materialul este ascuns intr-o caseta de aluminiu care protejeaza materialul impotriva murdariei si a deteriorarii.
Bratele din aluminiu au un arc special care strange materialul si previne plierea nedorita sub presiunea vantului. Copertina poate fi deschisa si inchisa manual sau cu ajutorul unei actionari electrice. O selecttie mare de tesaturi si posibilitatea de a alege forma manerului va vor permite sa adaptati in mod optim copertina la arhitectura cladirii.

Specificatii tehnice

Latimea maxima

5.0 m

Proiectie maxima

1.4 m

Unghiul de inclinare

90°

Actionare electrica

Da

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Caseta

Da

Material

150 de modele

Valenta

Da

Culori Standard

RAL 9010 mat
RAL 9006 mat
RAL 1015 mat
RAL 8014 mat
FSM 71319

Caracteristici descriptive

Instalare pe tavan

Instalare pe tavan

Instalare pe perete

Instalare pe perete

Optiuni montaj

italia-box-montaj-manual

Actionare manuala

Elementele durabile si pregatite optim ale actionarii manuale asigura deschiderea si inchiderea simpla si fara efort a copertinei. Lungimile manivelelor disponibile sunt 150 cm, 180 cm sau 220 cm.

italia-box-montaj-electric

Actionare electrica

Actionarea electrica ofera cea mai mare usurinta in utilizare. Deschiderea si inchiderea copertinei este controlata de la distanta, este rapida si silentioasa. Actionarea electrica permite utilizarea automatizarii meteo si a unui sistem Smart Home.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!