COPERTINE RETRACTABILE
ITALIA BALCONY

Italia Balcony este o copertina conceputa special pentru balcoane, prin urmare acest model este echipat cu brate montate pe balustrada. Acestea sunt conectate la bara frontala a copertinei cu carlige si unghiul de inclinare al tesaturii se modifica prin reglarea pozitiei bratelor. Tensiunea tesaturii este setata manual prin reglarea cantitatii de tesatura rulata cu o manivela. Tesatura fixata in unghi nu inchide optic spatiul. Ofera protectie impotriva soarelui nu numai pe balcon in sine, ci si a camerei adiacente.

Constructia simpla si usoara a copertinei face din Italia Balcony o solutie perfecta pentru majoritatea balcoanelor atat din cladirile multifamiliale, cat si din cladirile unifamiliale. Aceasta copertina este de obicei montata intr-o nisa de balcon sau pe tavan, astfel incat nu este nevoie de un capac suplimentar sub forma de caseta. Ca rezultat, intreaga constructie este mai usoara si nu ingreuneaza structura portanta.

Specificatii tehnice

Latimea maxima

5.0 m

Proiectie maxima

0.7 m

Unghiul de inclinare

90°

Actionare electrica

Nu

Actionare manuala

Da

Uz extern

Da

Uz intern

Nu

Caseta

Nu

Capota optionala

Nu

Tesatura

150 de modele

Valenta

Da

Culori Standard

RAL 9010 mat
RAL 9006 mat
RAL 1015 mat
RAL 8014 mat
FSM 71319

Caracteristici descriptive

Instalare pe perete

Instalare pe perete

Instalare pe tavan

Instalare pe tavan

Optiuni montaj

italia-balcony-montaj-manual

Actionare manuala

Elementele durabile si pregatite optim ale actionarii manuale asigura deschiderea si inchiderea simpla si fara efort a copertinei. Lungimile manivelelor disponibile sunt 150 cm, 180 cm sau 220 cm.

Galerie foto

Gaseste-ti
inspiratia!

Te poti inspira din lucrarile noastre, dar produsele profesionale Decorimob realizate pe comanda te ajuta sa iti creezi propria idee de vis pentru casa ta.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!