Sari la conținut

Despre Decorimob

Cine suntem?

Din anul 2004, seriozitatea si promptitudinea caracterizeaza compania Decorimob. In 2004, aflata la inceput de drum, societatea a intrat pe piata geamurilor termopan.

Cu timpul, ne-am specializat in domeniu și am căutat mereu oportunitati de dezvoltare si satisfacere a exigentelor cerute de clienti.

Astazi, DECORIMOB SRL ofera clientilor sisteme profesionale de umbrire: copertine retractabile, rulouri antivant pentru terase, pergole clasice textile, pergole bioclimatice, copertine pentru veranda, tamplarie PVC cu geam termopan marca REHAU, sisteme de incalzire in pardoseala.

Fara reclamatii si cu recomandările clientilor nostri multumiti, activitatea noastra s-a extins, atat pe teritoriul judetului Brasov, cat si in Prahova, Sibiu, Buzau și Vrancea, iar mai apoi in restul tarii.

Anii de experienta au facut sa avem langă noi cele mai bune echipe de montaj si specialisti in domeniu, iar profesionalismul cu care lucreaza va vor indruma in alegerea si configuratia perfecta pentru ca lucrarea dumneavoastra sa fie la cele mai inalte standarde de calitate, aspect si siguranta.

Ce aducem nou?

Ne-am adaptat pietei, iar DECORIMOB, ofera astazi solutii complete de tamplarie PVC cu geam termopan, cele mai noi sisteme profesionale de umbrire, dar si sisteme de incalzire electrica.

Formular contact

Aveti intrebari? Contactati-ne acum!